Futurenet - Unlimited Life

FutureNet och FutureAdPro är förmodligen de största välrenommerade affärsmöjligheterna för en stabil, långsiktig inkomst någonsin!

FutureNet är en ny social media-plattform som bygger på MLM . Det är precis som FB MEN !!!! Till skillnad från FB delar de sina vinster med sina medlemmar. Detta lanserades globalt för drygt ett år sedan. FutureNet kommer att ge en helt ny publik upplevelse  , kunder för rekryterare  som är verksamma eller för Den som inte har verksamhet kan den lägga till vänner, chatta, dela, spela spel etc och tjäna pengar på det. Alla tjänar på att vara med !

Det finns flera sätt att  tjäna pengar

 1 - Gratis att registrera sig på FutureNet Club och använda precis som man använder Facebook eller någon annan Social Media Site, men skillnaden är att man får betalt för allt man gör här. Inga stora summor , men det kan lätt bli till några hundralappar på ett år. 

 2 - The Matrix  ( Friends Tree ) - En engångsinvestering  som ger tillgång till  digitala produkter såsom Videomail, bloggplats etc.  Finns i nivåer på  10$ ,25$ , 50$ , 100$ , 500$ och 1000$ . ( Här kan man välja själv vilket belopp man vill starta med )Det mest genial systemet på hela Online Industrin idag !!!  Här är matrisen som bara fortsätter att växa och med lite ansträngning kan $ 10 i en gångssumma bli till $ 44.000 och det är bara början. Ska bli intressant att följa detta under några år...

3 - Adpro - Ett Annonssystem . Man köper en Adpack ( del i reklamintäkter från företaget )på $ 5$£, det kommer gradvis att returnera 120%  för dig eftersom värdet är 60$ . Varje paket genererar 800 annonsvisningar, så är du med i annat MLM tex så finns här möjlighet att nå en bred publik.  ( ca 3 miljoner användare idag ! ) Ju fler adpacks man har, desto snabbare växer ens kapital  och man kan fortsätta att återinvestera samma $ 50 om och om igen tills man når upp till 1000 Adpacks vilket är Max antal!

4. FuturoNetwork . Futurenets egen Kryptovaluta ! Finns listad idag på 7 stora växlingsiter och fler kommer att komma under 2019 . FTO spås en lysande framtid ! Dom första ATM maskinerna är redan utplacerade i Polen !

5. BannersApp . Har du en Android telefon så kan du tjäna pengar varje gång du öppnar den ! En App som ger betalt genom annonsering . Här får du även comission i 8 nivåer ! Du kan tjäa tusentals dollar varje månad genom att använda din egen telefon !! Detta är unikt !

Flera nya projekt är planerade för 2019 . Bla ett stort projekt som handlar om att rädda dom resterande regnskogarna på planeten . FutureNet Planet !

FutureNet Foundation är ett välgörenhetsprojekt som har ett samarbete med IMSAM som är en förgrening i Förenta Nationer ! 

Hela iden bakom FutureNet är att ge alla en möjlighet att skapa sig ett alternativ , en inkomst Online !

Om det här är något du vill engagera dig i,  kontakta mig före eller efter registrering via länken nedan så att jag kan ge dig all den utbildning som du behöver för att navigera genom plattformen och börja tjäna pengar.

Registrera dig gratis nu

Dela den här sidan