Vibrations Healing med ljus och ljud från Kristaller & Annat

Sjungande kristall skålar är gjorda av ren  kvartskristall  och när de spelas genererar de det renaste  tänkbara toner . Vibrationerna som genereras från kristall skålarna aktiverar självläkning i kropp, själ och ande, släpper cellulära minnen som hålls i kroppen, frigör sinnet och öppnar hjärtat till mer kärlek  .Ljudet från Havstrumman hjälper en att flyta ut ur gamla tankemönster . Dom Tibetanska klockorna påminner en om ens ursprungs . Allt uppbgygt till en harmonisk upplevelse för avslappning samt läkning .

Sessionen inleds med en chakra balansering med hjälp av rena harmoniska ljudvibrationer .  Tonerna från skålarna kommer att ta dig in i en djup tillstånd av avslappning , där du med hjälp av dom 7 Vogelslipade kristallerna i Kristallbädden kan släppa gamla mönster och känslomässiga blockeringar.

Ofta behöver man bara uppleva en session för att märka en djup och positiv förändring i ens liv .  Kristaller har en  befogenhet att åstadkomma en positiv förändring i vårt medvetande, vilket tillåter oss att reflektera vår högsta utstrålning i fysisk form.

En kraftfull transformerande behandling .

Behandlingen är 60 min till en kostnad av 400:-

Välkommen att boka ! Jag finns i Torsås i KalmarLän

Dela den här sidan