Vad är "Vogel" Crystals?

Vogel Kristaller är kvartskristaller som noggrant skärs i överensstämmelse med resultaten och lärdomarna av Marcel Vogel (1917-1991). De helande kristaller och meditation kristaller som skärs för att maximera samlingen, förstärkning och överföring av Universal Life Force.

Vem var Marcel Vogel?

Marcel Vogel var en forskare med IBM i många år och har ett antal patent inom luminiscens. Han tillbringade de sista åren av sitt liv utforska befogenheter kvartskristaller bland andra intressen.

Vogel kristall

Vad gör en kristall en "Vogel"?

För att betraktas som en "Vogel" en kristall måste göras av naturlig kvarts och skäras med lämplig vård, avsikt, och precision som krävs för att säkerställa Universal Life Force attraheras, förstärks och sänds på ett korrekt. I huvudsak litteraturen berättar att en korrekt slipad kristall tar in energi i mottaglig slutet, förstärker det som det cirkulerar runt inne, slår de inre sidorna av de polerade sido facetter som den kretsar, och sedan överförs från bränn änden.

Kristallen måste vara naturlig kvarts.

Kristallen måste vara hand skära med nödvändig uppsåt, skicklighet och förståelse av kristallen och dess avsedda användningsområdena.

Kristallen skall vara dubbel avslutas eller slipade och polerade till denna form.

Kristallen måste skäras helt i linje med C-axeln av kvartskristall.

Det receptiva (ibland kallad hona) änden av kristallen måste facetterad bildar en inre vinkel av 51 grader, 51 minuter, 51 sekunder. Detta är samma vinkel som vinkeln på sidorna av den stora pyramiden i Giza.

Kristallen måste ha fyra eller flera sido fasetter.

Sändaren (ibland kallad den manliga) änden av kristallen måste facetterad med en mer spetsig inre vinkel än det receptiva änden.

Dela den här sidan