ÄNGLAKURS

KURS OM och MED ÄNGLAR


En helg , kl. 10:00-16:00 båda dagarna
Pris: 1 500:- inkl. fika , frukt , kompendium och diplom ! 
Medtag egen lunch. 
Ledare: Marica Broman 
Marica är bla. Certifierad Medium samt Dipl. Oracle Angel Messenger  samt att hon också har arbetat med Änglarna under många år ...Denna kurs har tidigare varit mycket populär och hoppas förstås att den fortfarande är efter några års uppehåll . Det har blivit till det bättre ... det blir alltså ännu mera fokus på Dig som går kursen , när Du skapar Din kontakt med Änglarna . Öppnar upp för din egen förmåga att skapa en fin relation med andra sidan . 

Vill du komma närmare din egen Källa , ditt Högre jag och Öppna upp din kanal för att skapa din egen personliga kontakt med Änglarna ... 

Vill du prova att lägga och tyda orakel kort... kanalisera änglar och guider

Vill du Prova på Änglahealing 

Och framför allt ...vill du bli fylld med Härliga energier och tillbringa en glädjefylld helg med likasinnade med fokus på Änglar , gemenskap , värme och mycket skratt , då är detta kursen för dig ♥

Vi gör flera direkt kanaliserade meditationer för att du ska lära dig att känna Din egen kontakt med Änglarna. Dessa meditationer kanaliseras direkt till gruppen och dessa innehåller alltid mycket kraftfull energi som hjälper oss att öppna upp våra hjärtan , och din kanal vilket behövs då man ska kommunicera med Änglar och andeväsen .

Du får prova att göra änglareadings ...Vi använder olika änglakort. Ta med egen lek om du har annars finns det att låna på plats .

Varmt välkommen på en kurs som kommer att ge dig mycket kunskap om Änglarnas rike .
Anmälan till maricabroman@gmail.com eller 070 466 58 13 


Anmälningsavgift 300:- som du sätter in via swich , samma nr. som ovan.
märk insättningen med ditt namn samt  ” Ängla ” ! Resterande vid kursstart .
Begränsat antal platser . ... Först till kvarn

Inget datum satt för närvarande .

Dela den här sidan