Andlig Healing - 1 årig handledningEn 1-årig utbildning i Andlig/Spirituell healing - Intuition samt Personlig utveckling.

Utbildningen startar i  Februari  2017, och avslutas i Februari  2018. Den består av och 11 lördagar samt en helg 

Utbildningen är för dig med ambitionen att vilja lära dig och förstå dina förmågor och utnyttja dem bättre.

Du kommer får lära dig Andlig/Spirituell Healing. Att vara en ren neutral kanal för den helande energin som finns att tillgå för oss . Du lär dig också att förstå hur kroppen påverkas av högre energier och hur de kan användas så de kan vara till nytta för mänskligheten. 

En kurs för dig som vill lära dig  / utveckla din potensial inom Andlig Healing

En generell definition av healing är allt det positiva man gör, säger eller en tanke som riktas från någon med intentionen att hjälpa någon annan. En kärleksfull beröring, ett vänligt ord, aktivt lyssnande eller ett leende är också healing. Vid Andlig healing  som komplementerar  skolmedicinen, är healingmediumet (healern) en bro mellan två världar . Vår värld och det vi kallar för Andevärlden . Healingmediumet är en neutral bro / kanal som överför energi från andevärlden till klienten . Healingenergin är kapabel att påverka människan på alla nivåer, fysisk, mental, känslomässigt och andligt.
Vi har alla förmågan . Den här utbildningen passar alla.

Vi tar kontakt med våra Andliga Team där vår Healing guide / guider  finns. Vi går igenom olika typer av Andlig healing såsom Magnethealing , Kontakthealing , Distanshealing och Batterihealing för att nämna några . Vi pratar mycket om etik och moral, vad som är viktigt att känna till när vi arbetar med klienter  . Vi tar upp lagstiftning kring ämnet .

Utbildningen innehåller intuitionsövningar.Att lära sig att känna igen sin egen och andas energi samt tolka den . 

Utbildningen handlar mycket om Personlig Utveckling under ledning av våra vänner i Andevärlden .DATUM

Inga kurser planerade 
TIDER
 kl 10.00 – 16.00

KURSLOKAL

PRIS:
11 000 kr inkl 1 000 kr i anmälningsavgift. Du betalar utbildningen månadsvis under tio månader  utöver anmälningsavgiften ,1000  kr/månad. 

ANMÄLAN


Anmälan är bindande. Anmälningsavgift återbetalas ej . 

Max 12 deltagare .

Ta med lunch ( det finns en Grill och en Ica butik utanför )Lunch . Fika ingår alla gångerna.


Har du frågor eller om du tycker något är oklart rörande utbildningen så är du välkommen att kontakta mig via mail 

Dela den här sidan